Skip to main content

Vacature

Ervaren Fysiotherapeut

Ben jij een ervaren fysiotherapeut met een mooi netwerk, die ons team in Alkmaar, Schagen of in Heerhugowaard wil komen versterken? Fysiotherapiepraktijk Flexfysio in Alkmaar is per direct op zoek naar een …

Enthousiaste en gedreven fysiotherapeut die zijn/haar carrière in onze contractvrije praktijk wil voortzetten (uren en werkdagen in overleg)

Je gaat werken in een ambitieus team waarin alle specialisaties aanwezig zijn. Met onze frisse topsportaanpak bieden we onze gevarieerde cliëntengroep een oplossingsgerichte behandeling. We ontwikkelen ons volop als praktijk en team. We vinden het belangrijk om als team te opereren en ruimen tijd in om met elkaar clientbehandelingen te bespreken als ook de koers van de praktijk.

Wat jij meebrengt

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde fysiotherapeut met ruime ervaring in het vak. Je bent gediplomeerd en CKR en BIF geregistreerd, enthousiast, gemotiveerd en zelfstandig. Een specialisatie is gewenst. Je bent communicatief sterk, wil blijven leren en houdt van aanpakken. Je vindt het leuk om in een team te werken en het vak verder te brengen. Je neemt jouw visie op ons vak mee en helpt daarmee onze cliënten verder. Kortom: je bent een leuke, ervaren collega waar onze cliënten en wij mee weglopen.

Wat wij jou bieden

Een veelzijdig team waarbinnen jij je verder kunt ontwikkelen en je werkt in een ontspannen sfeer. Je kunt je werktijden en dagen in overleg inrichten. Een ZZP-overeenkomst met concurrerend tarief. Een gratis abonnement voor de sportschool.

Over Flexfysio 

Flexfysio heeft haar thuisbasis in sportcomplex De Meent in Alkmaar en daarnaast houden we praktijk in Heerhugowaard en Schagen. We zijn een contractvrije praktijk en bieden al onze clienten een passende, oplossingsgerichte behandeling om het optimale uit het lijf te halen. We vinden dat iedereen een topsportaanpak verdient.

Solliciteren?

Neem contact met ons op. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.