Skip to main content

Micha Valken

Mijn naam is Micha Valken. Ik ben geboren in Alkmaar en afkomstig uit een gezin waarin voetbal bij de opvoeding hoorde. Kon je lopen dan kan je ook voetballen was het motto. Sindsdien ben ik niet meer gestopt met sporten. Ik heb mijn passie uitgebreid met loop- en krachtsporten, waarin ik graag analyseer en adviseer.

In 2014 ben ik met de opleiding Oefentherapie Mensendieck begonnen. De lichaamshouding staat hierin centraal. Die houding zegt iets over jouw persoonlijkheid en mogelijkheden tot bewegen.

Vanaf 2016 ben ik werkzaam als personal trainer in Amsterdam. Momenteel werk ik bij Flexfysio in Alkmaar en in Heerhugowaard. Ik ben zeer gedreven om de persoonlijke doelstellingen en trainingsdoelen, samen met mijn cliënten, op te zetten en uit te voeren.

In 2017 ben ik in een particuliere fysiopraktijk gaan werken waar ik mij sterk ontwikkeld heb in het “hands on” behandelen van mijn cliënten.

De reden dat ik met Flexfysio ben gaan samenwerken, is dat zij met hun totale aanpak volledig aansluiten op mijn streven dat ik mensen altijd losmaak en train in een keten die door het hele lichaam loopt.

Kortom blijf niet met jouw klachten stilstaan, kom bij mij en bij ons in beweging om jezelf te ontplooien tot de persoon die jij wilt zijn of worden.

Bij mij moet je zijn voor:

  • Ketengerichte aanpak in de spier- gewricht ketens in het lichaam.
  • Sportspecifieke analyses(hardlopen, sprinten, bal/team/loopsporten, gewichtheffen) en verbeteren ervan.
  • Houdings analyses en verbeteringen bewerkstelligen.
  • Coachingstrajecten op het gebied van leefstijl, beginnen met sporten, afvallen en upgraden naar gevorderde sportprestaties.
  • Opzetten en begeleiden van personal- en groepstrainingen.