Skip to main content

Meindert de Boer

“Wij klagen over het lichaam, terwijl ons lichaam over ons klaagt”

Nadat ik ben afgestudeerd in 1988 en een paar jaar in Zwitserland heb gewerkt, vervolgde ik mijn loopbaan in Revalidatiecentrum Heliomare waar ik zwaar lichamelijk gehandicapte volwassenen en kinderen geholpen heb om in hun dagelijks leven weer goed te kunnen functioneren. Vanaf 1994 ben ik zelfstandig gaan werken en sinds 2000 is FlexFysio gevestigd in Sportcomplex de Meent.

Voor mij was Heliomare een enorm inspirerende omgeving. Ik heb daar ervaren hoe belangrijk het is om met andere disciplines samen te werken en om elk individu maatwerk te bieden in het behandelproces. Omdat het alleen dan mogelijk is, om echt duurzaam resultaat te boeken.

Ik wilde deze manier van begeleiding voor iedereen mogelijk maken. In onze praktijk, FlexFysio hebben wij daarom een behandelconcept ontwikkeld die totale ondersteuning biedt voor iedereen. Maatwerk, samenwerking, flexibiliteit en plezier zijn daarbij belangrijke kernwaarden van mij en ons.

Ik vind het belangrijk om echt contact te kunnen maken met mensen. De tijd nemen en verder kijken dan alleen de klacht vind ik essentieel. Iedereen heeft klachten en mijn zienswijze is dat ons lichaam dat klaagt over ons! Het is mijn missie om mensen inzicht te geven in de fysieke, mentale en sociale factoren die hun functioneren beïnvloeden, zodat zij hun klachten eerder en beter kunnen duiden en aanpakken.

Door het maatwerk en de aandacht die wij bieden, krijgt iedere klant een optimaal behandelplan. Oftewel een topsportaanpak voor iedereen!