Skip to main content

Jacques Veldkamp

Iedereen verdient een topsportaanpak! Als ondernemende (sport)fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in het behandelen van acute of chronische blessures die zijn ontstaan tijdens of door het sporten. Bij alle blessures die een belemmering vormen in je werk, bij het sporten of je dagelijks functioneren, staat in mijn aanpak voorop dat we samen zo goed en snel mogelijk weer op het gewenste niveau komen.

Gedrevenheid, ondernemerschap en sportiviteit kenmerken mij als fysiotherapeut. Ik heb 10 jaar geleden voor dit prachtige vak gekozen. Een ‘switch’ in mijn carriere als ondernemer waar ik echt nog geen dag spijt van heb.

Met mijn enorme voorliefde voor sport en veel ambitie heb ik de afgelopen jaren bijgedragen aan het hoogwaardig functioneren van de fysiotherapie van betaald voetbalorganisatie Almere City FC. Ik weet als geen ander wat er voor nodig is om iedere dag het uiterste uit jezelf te halen. Niet alleen het behandelen van blessures maar ook het voorkomen ervan staan in mijn werk centraal. Deze ervaring zet ik nu verder in bij FlexFysio.

In mijn aanpak neem ik de tijd voor een juiste diagnose en jouw verhaal. Want iedere klacht is uniek: of het nu je werk is waar je mentale of fysieke klachten in ervaart of in het beoefenen van je sport. Ik geloof in de preventieve, multidisciplinaire en gedreven aanpak van FlexFysio. Als onderdeel van ons team, bestaande uit verschillende specialisaties en met een uitgebreid medisch netwerk, pak ik jouw klachten aan met een topsportmentaliteit.