Skip to main content

Hidde de Hoog

Je lichaam past zich aan, aan wat jij van jouw lichaam vraagt.

Redeneren vanuit het bio-psychosociaal perspectief is iets wat ik tijdens de opleiding tot Manueel Therapeut geleerd heb. Er zijn vaak meerdere factoren aanwezig die lijden tot het ontstaan van fysieke klachten.

Bij de praktijken waar ik gewerkt heb, heb ik mij kunnen specialiseren in de orthopedische revalidatie en heb ik mijn specifieke interesse voor de schouder- en elleboogklachten ontwikkeld. De passie voor deze lichaamsregio heeft er toe geleid dat ik een van de oprichters ben van het landelijk elleboog netwerk voor fysiotherapeuten. Daarnaast ben ik ook lid van het Schouder Netwerk Noord Nederland. Naast mijn werkzaamheden bij FlexFysio, ben ik ook werkzaam als fysiotherapeutisch consulent op de schouder -en elleboogpoli in het Medisch Centrum Jan van Goyen in Amsterdam.

Goede zorg betekent voor mij een duidelijke diagnose en een concreet behandelplan. Weten wat er aan de hand is en begrijpen hoe het zover is gekomen, is de basis van duurzaam herstel. Ik neem graag de tijd om samen met jou hieraan te werken.