Wendy van Nimwegen

Sinds mijn 18e ben ik al gefascineerd door het menselijk lichaam. Na mijn sportmassage opleiding en andere massageopleidingen, volgde in 2013 de fysiotherapie opleiding.

Om mijn cliënten een completere behandeling te kunnen geven heb ik in 2020 de masteropleiding Psychosomatische fysiotherapie afgerond. Dankzij deze specialisatie kan ik cliënten helpen met klachten zoals stress, burn-out, ademhalingsproblemen, angst- en paniekaanvallen, onrust in het lichaam/hoofd of moeite met het vinden van balans tussen gezin, werk en sociale omgeving.

Het is fascinerend om te zien hoe lichaam en geest met elkaar samenwerkt. Ik verdiep mij graag in vele facetten van gezondheid en vitaliteit. Naast mijn passie voor lichaam en geest houd ik van gezond koken, motorrijden, krachttraining en thuis zijn met mijn man en 2 Maine Coon katten.

Ik ben een betrokken therapeut, ik ben veelzijdig in mijn aanpak en ga voor groei en resultaat binnen jouw herstelproces. De cliënt in zijn kracht zetten, zodat hij weer kan doen waar hij blij van wordt en goed kan leven met zijn fysieke en mentale (on)mogelijkheden.

Ik werk dan ook met veel plezier sinds 2021 samen met mijn team van Flexfysio om het beste resultaat voor jou te kunnen behalen. Wij behandelen ook letterlijk vanuit een totale aanpak. Een lokale (pijn) klacht staat immers constant in verbinding met de rest van het lichaam.

Wij pakken alles aan.