Frithjof de Jong

Van jongs af aan ligt mijn passie bij hockey, maar ook zeker bij andere sporten. Naast zelf sporten, begeleid ik al jaren meerdere hockey jeugdteams. Tijdens deze jaren ben ik veel verschillende blessures tegen gekomen en om die reden ligt mijn interesse met name in het behandelen van sportblessures.

In 2012 ben ik, mede door deze interesse, gestart met de studie Fysiotherapie. Nadat ik in 2016 mijn studie heb afgerond, en een aantal jaar in een fysiotherapiepraktijk gewerkt heb, ben ik in 2019 mij gaan specialiseren in dry needling, wat een welkome aanvulling bleek om lichamelijke klachten zeer effectief en snel op te lossen.

Sinds juli 2020 ben ik een samenwerkingsverband met Flexfysio aangegaan waar ik momenteel als ZZP’er werk. Deze multidisciplinaire samenwerking is voor mij de perfecte omgeving waar ik cliĆ«nten optimaal kan begeleiden. Het contact met cliĆ«nten is voor mij van essentieel belang.

Mijn visie is om elk individu de meest complete behandeling te geven en te ondersteunen om het beste in zichzelf naar boven te halen. De manier van werken binnen Flexfysio spreekt mij aan, omdat er niet alleen aandacht is voor de klacht, maar ook voor de sociale en mentale factoren.